J. Kiesi Grandes

J. Kiesi Grandes on suomenkielellä laulava rockbändi Helsingistä tai Karjalasta, katsontatavasta riippuen. Jukka Kiesin tekstittämien ja kitaroimien kappaleiden aihepiirit kertovat maailmasta altavastaajan näkökulmasta. Raha, autot ja naiset esiintyvät kappaleissa vain sivuosissa. Musiikiltaan J. Kiesi Grandes kulkee suomalaisen lauluntekijäperinteen polkuja pitkin aina rockmusiikin alkulähteille Britanniaan ja Amerikkaan.

Bändi aloitti vuonna 2012 triona kun Kiesi kyllästyi soittamaan kappaleitaan akustisesti yksin ja syntyvä kappalemateriaali vaati lisää uhrattavaa ihmislihaa ympärilleen. Jukka Kiesin lisäksi rumpujen takaa löytyy Outokummun oma ihmemies Anssi Soininen, bassosta Kulhon coolein Naku Piirainen ja syksyllä 2014 mukaan tuli vielä mystinen kitarataikuri Kassu Kapanen. Tällä kokoonpanolla työstettävä musiikki on soittamisen ilon ja musiikin fanittamisen lapsi.

J. Kiesi Grandesin ensimmäinen pitkäsoitto julkaistiin Airiston Punk-levyjen toimesta 2013. Levytetty materiaali sai jatkoa loppuvuodesta 2015 julkaistun Pallo 7″ sinkun muodossa. 

Spotify

Facebook


Keikkamyynti

Tanja Uusitalo
+358 400 65 72 76
tanja@rockinhotmama.fi


Lisää artisteja