JAG

Helsinkiläinen JAG on vaikuttanut Suomen hiphop-piireissä jo kymmenisen vuotta. Vuosien varrella mm. Looptroop Rockersin ja Ice Cubenkin lämppärinä toiminut räppäri on vakiinnuttanut asemansa englanninkielisen suomiräpin kärkikastissa aktiivisella keikkailulla ja huomiota herättäneillä julkaisuilla.

JAGin esikoispitkäsoitto “So Far No Good” (2012) sisälsi mm. Yle Radio Xtremin listakärkeen pompanneen “Sunshine Vibes”-kesärallin ja ysäri-bangerin “Boom”. Levyllä vieraili mm. Megaphone Statesta tuttu Ekow sekä ruotsalaiset kovan luokan nimet Cleo ja Trainspotters.

Vuonna 2013 julkaistu, Jarkko Ehnqvistin tuottama “Vamonos” valittiin yhdeksi viikon tehobiiseistä YleX:llä ja pohjusti tulevaa “Detention”-pitkäsoittoa. Vahvasti ysärisoundiin nojannut levy sisälsi “Vamonos”in lisäksi mm. Blufin tuottaman “Ashes”-singlen, jonka voimin JAG pääsi esiintymään YleX:n ja Tiketin järjestämän Stage Haltuun-kilpailun finaaliin Tavastialla 2015. Kilpailun 6 finalistia valittiin raadin toimesta yli 200 artistin ja bändin joukosta ja palkintona voittajalle oli keikka Sziget-festarilla Unkarissa. JAG oli ainoa hiphopin edustaja finaalissa ja keräsi tuomaristolta kovat kehut energisestä ja viihdyttävästä vedosta.

JAG on kovaa vauhtia viemässä musiikkiaan yli rajojen, mikä on tähän asti johtanut keikkoihin Ruotsissa, Virossa, Venäjällä ja Ranskassa. Räppärin kolmas kokopitkä, “More Of The Same” julkaistiin digikaupoissa ja suoratoistopalveluissa syyskuussa. Juhlistaakseen levyä JAG matkasi Ranskaan viikon kestävälle kiertueelle.

Youtube: Rush

Spotify

Facebook

Instagram

Twitter

 


Keikkamyynti

Tanja Uusitalo
+358 400 65 72 76
tanja@rockinhotmama.fi


Lisää artisteja