Ratface

Ratface sai alkunsa Helsingissä heinäkuussa 2006 kovassa humalassa Kaisaniemen puistossa Tuska-festivaalin aikana. Tämä tapahtuma-aika pitkälti määräsikin tulevan toimintatavan ja asiat alkoivatkin rullaamaan nopeasti tästä eteenpäin. Ensimmäinen keikka oli jo joulukuussa 2006. Siitä lähtien homman nimi on ollut loppumattomat bileet pitäen sisällään paljon keikkoja, albumeita, yrjöämistä ja muuta asiaankuuluvaa sekoilua.

Tähän mennessä julkaistut levyt ovat Demon Dayz MCD (2007), S/T 7-tuumainen (2009) ja Ratassed täyspitkä (2010) sekä uusin, neljäs levy ja toinen pitkäsoitto ”NEGATIVE PARTYCORE” (2013). Ratface on soittanut pitkälti yli 100 keikkaa olemassaolonsa aikana. Ulkomaillekin Rotat ovat ehtineet ja keikkoja on vedetty Puolassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Englannissa ja Virossa. Lämmittelyslotteja on ollut mm. legendaaristen bändien kuten Suicidal Tendenciesien, Terrorin, Biohazardin ja Madballin keikoilla sekä lukemattomien muiden kanssa.

Ratfacen juuret ja nykyisyys ovat syvällä suomalaisessa hardcore-skenessä, joka onkin yksi vahvimmista ja monimuotoisimmista kyseisen musiikin skeneistä Euroopassa. Ratface jatkaa samalla linjalla tehden mitä huvittaa ja ehkäpä juuri tämän vuoksi jotkut näyttävät jopa diggaavan bändistä.

RATFACE – Original Saunacore vuodesta 2006

MC Respektor: huutaminen

Spider: rummut

J-Low: basso

La Grulla: kitara

Saunakiller: kitara

Facebook


Keikkamyynti

Tanja Uusitalo
+358 400 65 72 76
tanja@rockinhotmama.fi


Lisää artisteja