The Rack Doll

The Rack Doll julkaisi kaksi ensimmäistä singleään vuonna 2013 ja tarkoituksena oli saattaa debyyttialbumi maailmalle mitä pikimmiten. Elämä puuttui kuitenkin peliin, kun laulaja Minna Oran rintasyöpädiagnoosi vei suunnitelmilta pohjan.

Matka jatkui yhdessä läpi rankkojen syöpähoitojen ja uuden levyn äänityksiä tehtiin Oran voinnin mukaan Studio Black Moonissa Salossa.

Tahti hidastui hetkeksi, mutta hyvien hoitotulosten myötä Hot City-levy saatiin purkkiin ja se julkaistiin toukokuussa 2015. Levyltä löytyy muutama Hurriganes-coveri, mutta mukaan sävellettiin myös paljon omia biisejä.

Nyt The Rack Doll katsoo energisenä ja luottavaisena kauas tulevaisuuteen. ’Red Hot Mama’ on ensimmäinen sinkkulohkaisu The Rack Dollin odotetulta toiselta studioalbumilta, joka julkaistaan vuoden 2017 loppuun mennessä. Keikoilla kuullaan paljon omaa materiaalia, jonka joukkoon on sulautettu Hurriganesin lainoja, ei kuitenkaan niitä perinteisimpiä, vaan harvinaisempaa tuotantoa. It´s only rock´n roll, but we like it!

Kokoonpano:

Minna Ora: Laulu / Kitara

Kari Ora: Kitara / Taustalaulu

Johnny Rocco: Basso / Laulu

Kai Schneider: Rummut

Nettisivut

Facebook

Spotify


Keikkamyynti

Tanja Uusitalo
+358 400 65 72 76
tanja@rockinhotmama.fi


Lisää artisteja