The Winyls

The Winyls on suomalainen Indie rock-yhtye, joka on perustettu Helsingissä. Yhtye koostuu veljeksistä Leady Winyl ja James James, sekä heidän lapsuuden kavereistaan HC Anderssonista, Pablo Spörrestä ja Sheriffistä.

Paperilla tämän bändin ei tulisi rokata: Viisi klassisesti koulutettua soittajaa instrumentteinaan sello, viulu ja piano. Mutta livenä, he tarjoilevat sinulle ainutkertaisen audiovisuaalisen magma-aallon ja antavat lavalle päästyään niin mykistävällä nopeudella sähköenergisen shokki-iskun, ettet ehdi sanoa edes: ”Olkiluoto 3”.

The Winylsiä on vaikea lokeroida. Bändin musiikki on yhdistelmä erilaisia tyylilajeja. Välillä bändi työstää puhdasta stadion rock-soundia, vain vaihtaakseen olotilan seuraavaksi pehmeään tunnelmointiin. Juuri kun olosi on mukava ja rento – seuraava kertosäe viskaa sinut armotta seinään! Mutta ennen kuin huomaatkaan, olet taas osa tanssivaa ja juhlivaa perhettä!

Bändi on kiertänyt Britanniassa, Venäjällä, Saksassa ja USA:ssa sekä Suomessa, ja retkillään winyylit ovat niittäneet mainetta ennen kaikkea huikeana live-esiintyjänä!

The Winyls on julkaissut kolme studioalbumia ”Rock Motor” (2005), ”Honey & Lime” (2008) ja ”Phantom of Our Soul” (2010). Heidän viimeisin singlensä ”Back Beat” (2013) saavutti ensimmäisen sijan Suomen virallisella latauslistalla.

Spotify

iTunes

thewinyls.com

Facebook

Instagram


Keikkamyynti

Tanja Uusitalo
+358 400 65 72 76
tanja@rockinhotmama.fi


Lisää artisteja