Klovni Sebastian

Lasten supersuosikki Klovni Sebastian tunnetaan ympäri Suomea ja myös maailmalla. Olet saattanut törmätä häneen sirkuksissa, laivoilla, huvipuistoissa kuin televisiossakin! Sebastianin mukaansa tempaava esitys on riemukas sekoitus taikuutta, klovneriaa ja vatsastapuhumista. Yleisö on aina iso osa esitystä ja lapset ovatkin usein ohjelman tähtiä! Sebastianin mukana kulkevat eläinystävät hämmästyttävät esitykseen osallistumisellaan usein lapsia toden tuntuisuudellaan. Esitykseen kuuluu myös ilmapallotaidetta, joka monipuolisuudellaan ihastuttaa varmasti kaikkia, niistä voi loihtia mitä hämmästyttävämpiä asioita.
Kun kaikilla on hauskaa, aika kuluu aivan liian nopeasti!

Taikuriharrastus vei jo kuusi vuotiaana Sebastianin mukanaan ja jo 12 vuoden iässä hän uskaltautui ensimmäisen kerran yleisön eteen. 18 vuotiaana temppuilusta tuli täysipäiväinen ammatti eikä kestänyt kauaa kun Sebastianin polku vei hänet Sirkus Finlandian leiriin, josta tuli klovnille koti useaksi vuodeksi. Olet saattanut törmätä Sebastianin esityksiin useissa tv-ohjelmissa ympäri suomea ja muualla maailmassa (mm. Kaapelikanavilla, YLE2: Sirkus, MTV3: Ihana aamu, Ruben & Joonas, Nelosen Krisse Show, YLE SFT5: Min Morgon, Ruotsin 4 kanava sekä Liaoning TV Kiinassa). Ulkomailla Sebastian on esiintynyt Norjan Cirkus Meranossa ja Agorassa, Ruotsissa Cirkus Wictoriassa, Belgiassa, Venäjällä, Virossa sekä Kiinassa.
Nyt Sebastianin matka jatkuu kohti uusia naurun ja ilon täyteisiä estradeja!

Sebastianin esitystä voidaan muokata tapahtumaan sopivaksi. Lavaakaan ei välttämättä tarvita, sillä esitys voidaan toteuttaa yleisön joukossa kierrellen. Mukana kulkee oma äänentoisto sekä kaikki muu tarvittava.
Sebastian voi esiintyä myös suomen lisäksi englannin-, ruotsin- ja venäjän kielellä.

Facebook

Instagram


Keikkamyynti

Tanja Uusitalo
+358 400 65 72 76
tanja@rockinhotmama.fi