Ruffle Army

JÄTTISAIPPUAKUPLAESITYKSET

Ruffle Army on helsinkiläinen jättisaippuakuplaryhmä, joka taikoo monimetrisiä saippuakupliaan muun muassa lastentapahtumissa, festivaaleilla, syntymäpäivillä ja häissä. Aloitimme kesällä 2013 ja olemme esiintyneet muun muassa Linnanmäellä, Korkeasaaressa, Lapsimessuilla, Lasten festareilla, Skideillä festareilla, Ruisrockissa, Flow Festivalilla, Helsinki-päivässä, kauppakeskuksissa ja lukuisissa muissa lastentapahtumissa.

Sateenkaaren väreissä kimmeltävät kuplat tarjoavat hetken satumaailmassa ja ovat ikimuistoinen elämys. Lapset haluavat rikkoa kaikki kuplat ja aikuiset haluavat ikuistaa ne valokuviin – ja tietysti salaa rikkoa ne myös! Esitystämme on kuvattu iloa levittäväksi ja eteerisen kauniiksi. Olemme aina näyttävissä asuissa. Teemojamme ovat muun muassa keijut, yksisarviset ja sirkus. Useimmiten meidät näkee vintage-henkisissä pallomekoissa.

Esiinnymme yleensä ulkona, mutta myös sisätilaesitykset ovat mahdollisia, kunhan maassa on messumatto tai vastaava suojana.

JÄTTISAIPPUAKUPLAPAJAT

Järjestämme myös hauskoja jättisaippuakuplapajoja lapsille ja aikuisille. Pajassa pääsee kokeilemaan jättikuplan tekoa itse välineillämme. Kuplailu on hauskaa ja koukuttavaa puuhaa ja yleensä osallistujat eivät malta millään lopettaa sitä. Paja on iloista ja aktivoivaa ohjelmaa vaikka synttäreille tai työpaikan virkistyspäivään.

GLITTERTATUOINNIT

Ruffle Army tekee saippuakuplien lisäksi myös ihania säihkyviä glittertatuointeja!

Suositut kimallekuvat ovat hauskoja päivän piristyksiä niin lapsille kuin aikuisille. Valittavana on paljon eri malleja ja kimaltavia värejä. Glittertatuointi on vedenkestävä ja pysyy iholla useita päiviä. Sen voi ottaa käteen, olkapäähän, selkään tai vaikkapa nilkkaan. Glittertatuointimalleja ovat esimerkiksi merenneito, yksisarvinen, poni, lumihiutale, lepakko, perhonen, sydämet ja monen monta muuta ihanaa kuviota.

Nyt saatavilla myös ekoglittertatuoinnit, jotka tehdään biohajoavalla ekoglitterillämme.

 

Iloiset glittertatuoijaneitomme tulevat paikalle näyttävissä asuissa. Asumme Helsingissä, mutta matkaamme ympäri Suomea keikoilla.

Monivärisiä isoja glittertatuointeja ehtii tehdä tunnissa noin 10 kpl ja yksivärisiä pieniä tatuointeja ehtii tehdä tunnissa noin 20 kpl. Isoihin tapahtumiin kannattaa tilata useampi glittertatuoija. Suosittelemme isoihin tapahtumiin pieniä tatuointeja, koska ne ovat nopeampia tehdä ja näin mahdollisimman moni osallistuja saa tatuoinnin. Teemme glittertatuointeja vain yli 3-vuotiaille. Tatuoimista varten tarvitsemme pöydän ja yhdelle tatuoijalle kaksi tuolia, ja lisäksi ulkona sateensuojan.

Glittertatuointi lähtee pois itsestään kulumalla, joten varothan kovaa käsittelyä, jos haluat tatuointisi pysyvän ihollasi mahdollisimman pitkään. Glittertatuoinnin voi poistaa vauvaöljyllä/alkoholilla ja pumpulitupolla tai pitämällä kosteusvoidetta tatuoinnin päällä 30 minuuttia ja hieromalla sen sitten pois.

GLITTERMEIKKAUS

Teemme myös glittermeikkausta, joka sopii hyvin myös aikuisille. Kysy lisää meiltä, jos kiinnostuit.

 

Facebook
Instagram
YouTube

Keikkamyynti

Tanja Uusitalo
+358 400 65 72 76
tanja@rockinhotmama.fi