M.O.S.H. Vol 3!

Hardcoreen, punkkiin ja räppiin painottunut M.O.S.H. -tapahtuma tulee jälleen!

Mittari on miinuksella, kaikki on valkoista ja edes kevät tuntuu todella kaukaiselta käsitykseltä. Ei hätää, ensi kuun lopulla on taas aika M.O.S.H.ata ja nostaa lämpötila paljon yli plussan puolelle! Tällä kertaa ajattelimme siirtyä lähemmäksi yleisöä ja aloittaa kaupungin sulattamisen Kalliosta, kovien esiintyjiemme kanssa. Luvassa on tuttua tiukkaa settiä ja kovaa menoa, muista siis laittaa merkintä kalenteriin ja ala valmistautua tulevaan.

M.O.S.H. on osa M.O.S.H.K.I.n tapahtumasarjaa,  joka keskittyy pääasiassa hardcore- ja punk-keikkojen järjestämiseen, muita M.O.S.H.attavia musiikin lajeja unohtamatta. Tavoitteena on tuoda Helsinkiin huikeita punk-tapahtumia, kovimpien bändien yksittäisiä keikkoja unohtamatta.

Pitkänäbailuperjantaina 30.3. M.O.S.H.ataan nyt jo kolmatta kertaa. Päätimme siirtyä meren ääreltä asvalttiviidakkoon Kallion sydämen sykkeessä sijaitsevaan Lepakkomieheen. Kun olet ensin vetänyt naamariin munaa, pashaa ja limukkaa voit sen jälkeen kirmata M.O.S.H.aamaan kalorit veks!

Ensimmäinen kiinnityksemme on jo vuonna 1996 aloittanut instrumentaaliyhtye The Verticals! Tämä bändi, joka soittaa surf musaa ilman hawaii-paitoja, rosoisella soundilla vetää muuten kevään ainoan Stadin keikkansa M.O.S.H.issa! So be there!

Tsekkaa tästä The Verticalsin musavideo: Buck Rogers

Lisää esiintyjiä ja muuta infoa tulossa pian, joten klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan  MOSH Vol. 3 ja pysy mukana päivityksissä!

K-18