Manageripalvelut

Rockin’ Hot Mama Agency tarjoaa musiikki- ja viihdealan manageripalveluita erilaisille esiintyjille. Voimme hoitaa artistin manageroinnin jokaiselle henkilökohtaisesti räätälöidyllä tavalla. Manageripalvelut voivat kattaa artistin sopimusten teot esimerkiksi levy-yhtiön tai keikkapaikan välillä. Palvelu voi olla myös konsultointia esiintyjän solmiessa sopimuksia itselleen. Konsultointi tai sopimusten teko voi koskea myös tv-esiintymisiä, sekä erilaisia artistin promootio tehtäviä.

Managerin tärkein tehtävä on edistää artistin uraa esiintyvänä taiteilijana. RHM Agency voi manageroinnin ohella hoitaa esiintyjän markkinointia. Yhteistyökumppaniltamme artisti voi tilata halutessaan myös omat kotisivut. Me voimme perustaa artistille sopivia sosiaalisen median kanavia tai hoitaa jo valmiina olevien somekanavien sisältöjen tuottamisen. Palveluihin kuuluu myös erityyppiset promootioon liittyvät tehtävät, kuten esimerkiksi mediatiedotteiden laatimista ja lähettämistä, sekä eri medioiden kontaktointia.

Rockin’ Hot Mama Agencyn ja artistin välinen managerointi sopimus voidaan solmia määräaikaiseksi esiintyjän toiveiden mukaisesti. Promootio ja managerointi edistävät artistin tunnettuutta ja helpottavat esiintyjän keikkamyyntiä.

RHM Agencyllä on kokemusta manageroinnista mm. Remu Aaltosen managerina toimimisesta. Jokainen manageroimamme artisti saa henkilökohtaisen, koulutetun ja kokeneen managerin itselleen.

Artisti, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää manageripalveluistamme:

tanja@rockinhotmama.fi