Markkinointipalvelut

Rockin’ Hot Mama Agency tarjoaa asiakkailleen eri tyyppisiä ja jokaisen tarpeisiin räätälöityjä markkinointipalveluita. Luomme yhteistyössä suunnitelman, jota noudatamme toivottujen tulosten saamiseksi. Voimme ideoida markkinointi tarpeenne alusta asti juuri teille sopivaksi ja toteuttaa sen puolestanne tai voimme yhtä hyvin toteuttaa vain jonkun toivomanne osa-alueen, kuten esimerkiksi sosiaalisen median kanavien päivittämisen ja sisältöjen luomisen.

Markkinointipalvelumme soveltuvat hyvin esimerkiksi aloitteleville yrityksille, joilla ei jää työn ohella aikaa keskittyä itse markkinointiin tai muuten ole mahdollisuutta palkata kokoaikaista markkinointivastaavaa. Meillä on saatavilla eri mittaisia markkinointipaketteja, joista voimme sopia erikseen asiakkaan kanssa, esimerkiksi 1 kk, 3 kk, 6 kk jne.

Voimme myös opastaa yritystänne sisältömarkkinoinnissa, jossa lähtökohtana meillä on asiakasymmärrys. Lisäksi olemme sosiaalisen median ammattilaisia ja tiedämme kuinka some-markkinointi vaikuttaa brändiin tuloksellisesti. Voimme yhdessä miettiä, mitä kanavia juuri teidän kannattaisi käyttää. Oikeanlaisella markkinoinnilla saadaan aikaan tulosta, lisämyyntiä ja tunnettuutta. Jos sinä et tiedä mikä on hastag, ei hätää! Me kyllä tiedämme!

Kysy lisää:

tanja@rockinhotmama.fi

Kuva: Jetro Stavén