RHM Agency mukana hyväntekeväisyys huutokaupassa

ShowHau Center yhdessä Avustajakoira Ry:n kanssa käynnistävät hyväntekeväisyysprojektin, jonka tarkoituksena on mahdollistaa avustajakoiran saaminen yhä useammalle fyysisesti toimintarajoitteiselle henkilölle.

Avustajakoira on fyysisesti toimintarajoitteisen henkilön apuväline ja henkilökohtainen hyötykoira, joka avustaa liikuntarajoitteista käyttäjäänsä päivittäisissä toimissa. Koirat koulutetaan kunkin koirankäyttäjän yksilöllisiä tarpeita vastaaviksi avustajakoiriksi. Avustajakoira voi edistää ja ylläpitää kokonaisvaltaista toimintakykyä psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. (Invalidiliitto ry)

Avustajakoirat koulutetaan Kemiössä, Axxell Brusaby:ssä. jonka avustajakoiratoiminta on auditoitu vuosina 2009 ja 2015 ADEu:n Assistance Dogs Europe, toimesta. Avustajakoirien koulutus kaikkine oheistoimintoineen on todettu olevan Suomessa kansainvälisestikin katsottuna korkeatasoista.

Avustajakoirat ovat Invalidiliiton Ray:n avustusten turvin ostamia ja liiton omistamia koiria. Invalidiliitto valitsee yhteistyössä avustajakoirakoulun henkilöstön kanssa tulevat koirien käyttäjät, jonka jälkeen työryhmä vahvistaa valinnat. Avustajakoira luovutetaan käyttäjälle maksutta. Koiran ylläpito jää käyttäjän maksettavaksi.

Yhden koiran koulutus maksaa 10 000 euroa ja keräämme varoja tähän tärkeään työtehtävään koulutettavien koirien hankintaan ja koulutukseen. Kysyntä on paljon suurempi, kuin mitä tämän hetkisillä resursseilla voidaan kouluttaa.

ShowHau Center järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan 17.4.2017 Vantaan Tammistossa, ShowHau Centerin tiloissa. Huutokaupan juontaa Leena Sarvi. Huutokaupassa myydään julkisuudesta tuttujen henkilöiden lahjoittamia tavaroita. Lahjoituksia ovat tehneet muun muassa Lordi, Milana Misic, Mira Luoti, Satu Tuomisto ja monet muut tunnetut suomalaiset.

”Ohjelmatoimisto Rockin’ Hot Mama Agency lahjoitti jokaisen Hurriganes-fanin toivesetin, johon kuuluu muun muassa Remu&Hurriganes-juliste Remun nimmareilla (näitä on olemassa vain 30kpl) ja Remu&Hurriganes -villasukat, sekä CD Electric Play.”

Paikalle on kutsuttu lahjoituksia tehneiden julkkisten lisäksi myös paljon muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Hyväntekeväisyys huutokaupan Facebook-eventiin pääset tästä.