#tavastiallatavataan -somettajien hyväntekeväisyystapahtuma Tavastialla – PERUTTU!

Somettajat järjestävät #tavastiallatavataan -hyväntekeväisyystapahtuman nuorille yhteistyössä ohjelma- ja tapahtumatoimisto Rockin’ Hot Mama Agencyn kanssa Tavastialla lauantaina 18.8.2018.

Suurin osa tapahtuman lipunmyynnistä lahjoitetaan suoraan nuorten ehkäisevään mielenterveys-työhön. Tarkempi lahjoitus-kohde on Sekasin-chat, joka on kaikille nuorille tarkoitettu matalan kynnyksen paikka, jonne nuori voi tulla keskustelemaan mistä tahansa mieltä painavasta asiasta.

Chat on jatkuvasti täysin tukossa. Vuonna 2017 yhteydenoton yrityksiä oli 98 000 ja chattiin läpi pääsi vain n. 15 000 nuorta. Vastaajia chattiin tarvitaan siis massiivisesti lisää!

Chattiin ottaa yhteyttä 12-29 vuotiaat nuoret. Suurin ikäryhmä on 15-19 vuotiaat. Nuoren kanssa keskustellaan siitä, minkä hän kokee tärkeäksi. Mikäli on tarvetta, niin chatissä mietitään yhdessä mistä apua voisi lähteä hakemaan.

Tavastialla luvassa tubettajien paneelikeskusteluja ajankohtaisista aiheista kuten esim. sukupuoli ja seksuaalisuus, sekä mielenterveys. Ohjelmassa myös tubettajien karaoke-kilpailu.

Tapahtuma on vapaamuotoinen, joten selkeitä Meet & Greetejä ei ole, vaan seuraajien kanssa vietetään aikaa tapahtuma-alueella.

Tavastialle on tällä hetkellä buukattu n. 15 tunnettua tubettajaa, jotka julkaistaan myöhemmin.

Liput ennakkoon 15 € Tiketistä.

Liput ovelta: 17 €, mikäli jäljellä.