Tervetuloa talliin Desert Whites ja Duo Riikka & Tomi

Rockin’ Hot Mama Agencyn edustus kasvaa jälleen!

Desert Whites on tuore helsinkiläinen melodisen popin uusi lupaus! Desert Whites -yhtyettä luotsaavat Riikka ja Tomi, joista huokuvat intohimo, sekä rakkaus musiikkiin. Riikka ja Tomi kirjoittavat yhtyeen biisit yhdessä. Mukana keikoilla nähdään myös huikeita tulkintoja ajan kuumimmista cover-biiseistä.

”Tapasimme Riikan kanssa Muusikoiden.netin WANTED -palstan kautta lokakuussa 2016, jossa Riikka haki yhden biisin projektia ja itse hain laulajaa biiseilleni. Heti ensimmäisestä kerrasta lähtien synkkasi todella hyvin ja tuota pikaa olimme niin syvällä, että kehittelimme bändille nimeä ja biisejä valmistui huimaa vauhtia. Ensitapaamisella Riikka ilmoitti, ettei ole koskaan säveltänyt tai sanoittanut, mutta luonnonlahjakkuuden piti vain päästä toteuttamaan itseään.

Jo alkuvuodesta 2017 oli bändillä nimi, lista biisejä, Web-osoite, some-kanavat ja toiminta pyörähti käyntiin.”

Duo Riikka & Tomi on energinen ja monipuolinen duo Helsingin seudulta joka esiintyy mielellään paikkakunnasta riippumatta. Riikan upea ääni ei ole koskaan jättänyt ketään kylmäksi; ”Mä halusin olla laulaja, ihan lapsesta asti. Merkit siitä tulivat esille jo silloin, kun neuvolassa huomattiin, että tämä tyyppihän laulaa ennen kuin se edes puhuu. Esiintyminen ja laulaminen on parasta koko maailmassa ja olen todella onnellinen, että saan tehdä sitä, mitä minut on luotu tekemään.”


Tomilta, ääni-alan monitoimimieheltä taittuu sekä kitaran, että pianon soitto ja yhdessä Riikka ja Tomi laittavat porukan viihtymään.

Ehkä mieleenpainuvin kommentti on kuultu alalla vuosikymmeniä vaikuttaneeltä hahmolta; ”Tehkää palvelus, älkää lopettako! Teidän jutussa on jotain taikaa!”. Siinä tämä kaveri oli oikeassa, sillä ilman taikaa tämä Duo olisi jäänyt syntymättä!

WEB
Facebook
YouTube
Instagram

 

Keikkamyynti

Tanja Uusitalo
+358 400 65 72 76
tanja@rockinhotmama.fi