Yritys

Lokakuussa 2015 toimintansa startannut Rockin’ Hot Mama Agency on yrityksenä uusi, mutta kokemusvuosiltaan jo vanha tekijä ohjelma- ja tapahtumatuotannon saralla. RHM Agency tarjoaa asiakkailleen paitsi monipuolisen artistivalikoiman, niin myös asennetta, luonnetta ja vankan ammattitaidon omaavia juontajia sekä asiakkaan tilaisuuteen räätälöityä ohjelmaa.

Meillä on perinteisemmän artistitarjonnan lisäksi myös vahva alakulttuuripainotteinen edustus räpistä punkkiin.

Voimme toteuttaa koko tapahtuman ”avaimet käteen”-periaatteella, tai ottaa kopin vain jostain tapahtuman osa-alueesta; tuottaminen, toteuttaminen, konsultointi – kaikki luonnistuu meiltä. Tapahtumatuotannon ammattilaisina tiedämme budjeteissa ja aikatauluissa pysymisen tärkeyden sekä onnistuneen elämyksen merkityksen, siksi voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme missä tahansa tapahtumaasi liittyvässä asiassa.

RHM Agency tarjoaa myös markkinointipalveluita. Halutessasi voimme ottaa esimerkiksi yrityksesi sosiaalisen median haltuun ja kasvattaa näin yrityksesi tunnettavuutta.

Artisteille meillä on tarjolla manageripalveluita perinteisen keikkamyynnin lisäksi, verkkokaupan fanituotemyyntiin, sekä monipuolisia sosiaalisen median-paketteja fanikunnan kasvattamiseksi.

Saat meidät kiinni puhelimitse, sähköpostitse, täyttämällä sivuillamme olevan tarjouspyyntö-lomakkeen tai nappaamalla hihasta kiinni.

Kuva: Jetro Stavén Photography

Demot

Digitaaliset:

tanja@rockinhotmama.fi

Fyysiset:

Rockin’ Hot Mama Agency

Kolmas linja 12 B 30

00530 Helsinki

RHM Agency sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @rockinhotmamaagency

Instagram: @rockinhotmamaagency

Twitter: @RockinHMAgency

#rockinhotmamaagency
#RHMAgency


Crew

Tanja Uusitalo

CEO / Booking Agent

+358 40 0 657 276

tanja@rockinhotmama.fi

Turo

Talent Agent

crew@rockinhotmama.fi

Riikka Hänninen

Publicity Agent

crew@rockinhotmama.fi

Ville Nikku

Public Relations

crew@rockinhotmama.fi

Tanja Tuomi

Production Assistant

production@rockinhotmama.fi