Yritys

Rockin' Hot Mama Agency on suomalainen ohjelmatoimisto. Edustamme noin kolmeakymmentä monipuolista viihde -ja musiikkiartistia. Olemme myös tapahtumatuotannon ammattilaisia. Arvojamme ovat: helposti lähestyttävyys, tavoitettavuus, luotettavuus, rohkeus, nopeus, yhteistyö ja kasvu. Visiomme on olla Suomen arvostetuin ohjelmatoimisto.

Lokakuussa 2015 toimintansa startannut RHM Agency tarjoaa asiakkailleen paitsi monipuolisen artistivalikoiman, niin myös asennetta, luonnetta ja vankan ammattitaidon omaavia juontajia sekä asiakkaan tilaisuuteen räätälöityä ohjelmaa. Meillä on perinteisemmän artistitarjonnan lisäksi myös vahva alakulttuuripainotteinen edustus räpistä punkkiin.

Voimme toteuttaa koko tapahtuman ”avaimet käteen”-periaatteella, tai ottaa kopin vain jostain tapahtuman osa-alueesta; tuottaminen, toteuttaminen, konsultointi – kaikki luonnistuu meiltä. Tapahtumatuotannon ammattilaisina tiedämme budjeteissa ja aikatauluissa pysymisen tärkeyden sekä onnistuneen elämyksen merkityksen, siksi voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme missä tahansa tapahtumaasi liittyvässä asiassa.

RHM Agency tarjoaa myös markkinointipalveluita. Halutessasi voimme ottaa esimerkiksi yrityksesi sosiaalisen median haltuun ja kasvattaa näin yrityksesi tunnettuutta.

Artisteille meillä on tarjolla manageripalveluita perinteisen keikkamyynnin lisäksi, verkkokaupan fanituotemyyntiin, sekä monipuolisia sosiaalisen median-paketteja fanikunnan kasvattamiseksi.

Saat meidät kiinni puhelimitse, sähköpostitse, täyttämällä sivuillamme olevan tarjouspyyntö-lomakkeen tai nappaamalla hihasta kiinni.

Suosituksia

"Rockin' Hot Mama Tanja on alan moniosaaja! Agencyllä on kattava ja monipuolinen artistikattaus ja aito meininki keikkojen ja tapahtumien järjestämisessä. Ihmisläheinen ja asiakaslähtöinen ote takaavat tyytyväisyyttä ja asiat hoituu hienosti. Tanja on muakin jeesannut omalla ajallaan musajutuissa ja on edelleen aina ollut valmis auttamaan! Rockin' Hot Mama todellakin rockaa. Thänks!"

- Rebekka L.

"Ihan paras! Hommat hoituu priimasti. Helposti lähestyttävä ja hyvin tavoitettavissa oleva yritys/henkilöstö. Suosittelen!"

- Peppiina H.

"Hommat hoituu sovitusti!"

- Heli H.

RHM Agency sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @rockinhotmamaagency

Instagram: @rockinhotmamaagency

YouTube: RockinHotMamaAgency

Spotify: Rockin Hot Mama Agency

Twitter: @RockinHMAgency

#RockinHotMamaAgency
#RHMAgency
#RHMA

Demot

Digitaaliset:

tanja@rockinhotmama.fi

Fyysiset:

Rockin’ Hot Mama Agency
Ostostie 3 E 112
00940 Helsinki


Crew

Tanja Uusitalo

CEO / Booking Agent

+358 40 0 657 276

tanja@rockinhotmama.fi

Turo

Talent Agent

crew@rockinhotmama.fi

Riikka Hänninen

Publicity Agent

crew@rockinhotmama.fi

Ville Nikku

Public Relations

crew@rockinhotmama.fi